Diverse schapenvachten te koop By

Het lekkere weer om buiten te kunnen gaan zitten komt er weer aan. Soms nog wat koude avonden. Misschien een lekker kacheltje er bij of..? Een lekker warme en zachte schapenvacht. Op de bank, tuinset, bij de vuurkorf of op de grond voor de open haard.

Lekker zacht en warm. Eerste klas kwaliteit, groot formaat en mooie kleuren. Elke vacht is uniek. Wat versta ik onder ‘’eerste klas kwaliteit’’? Neem die van Ikea in je hoofd, die kosten € 40,-. Die zijn kleiner van formaat, geverfd, bewerkt, dunner en minder zacht. En niet uit Nederland.
IMG_0412

De kwaliteit die ik bied kent een formaat van minimaal 100cm lang, de meesten zijn groter. Het zijn lekkere dikke en zachte vachten. Origineel Nederlandse herkomst, onbewerkt, puur natuur en prachtig leer aan de achterzijde. Op de foto’s zie je een aantal voorbeelden. Elke vacht heeft zijn eigen design en kracht. Wij bieden deze vachten aan voor € 70,- per stuk. Twee voor € 130,-. Winkelprijs in meubelzaken voor deze kwaliteit schapenvachten ligt boven de € 100,- per stuk.

IMG_0416

Bel me op 0611 355 293 als je interesse hebt, dan kijken we hoe ik ze je kan laten zien. Want als je ze ziet, dan ben je verkocht :-). We hebben een aardige voorraad, maar op = op en als je de eerste bent, heb je eerste keus in design.

Groeten,

Bob